DEN HAZE DEAL MET 2 AAN DE PRIJS VAN 1.

.

Gekocht: 37               2463/2500 beschikbaar

Waarde
100 €

Korting
-50 %

U bespaart
50,00 €

Info

WINGENE : Welkom in Den Haze! Tussen de bossen en velden van het Lippensgoed Bulskampveld en het natuurreservaat Gulkeputten staat een prachtig gerenoveerde hoeve in het Vlaamse vlakke land, letterlijk ‘entre Bruges et Gand’ zoals bezongen door Jacques Brel. Van zodra je je wagen op de ruime privé parking achtergelaten hebt, word je verleid door een immens terras met 360° zicht op een groene horizon. Je waant je er zo in de Provence. Kinderen rennen meteen de weide in... om er te ravotten in de speeltuin of er het wandelpad te volgen dat hen leidt tot bij een ezel, enkele Highland-koeien (met grote horens en froefroe) en een heel leger kippen… wiens dagverse eieren worden verwerkt in ondermeer onze bearnaisesaus.

Nathalie, die Den Haze al sinds 1998 samen met haar echtgenoot Miguel uitbaat, zwaait de scepter achter het fornuis. Zij werkt het liefst met artisanaal gekweekte producten uit de onmiddellijke omgeving. De spijskaart verandert mee met de seizoenen en biedt een uitgebreide keuze aan hedendaags bereide streekgerechten, een trendy aanbod aan salades, een kiddiehoekje en klassiekers als côte à l’os van Limousinrund en gebakken zeetong. 
In het wildseizoen zijn er specialiteiten met haas (uiteraard), fazant en wilde eend. Ook het Menu Terroir (3 gangen) en Menu Terroir Deluxe (4 gangen) is een aanrader!. 
Op de kaart kan je van elk product de herkomst achterhalen…kwaliteit moet zich niet verbergen!

Miguel is de gastheer van Den Haze. Hij voltooide een 5 jaar durende opleiding als wereldwijnmeester, wat inhoudt dat hij expert is in zowel Franse als wereldwijnen. De indrukwekkende wijnkast in het restaurant biedt een keuze aan 80 referenties uit de wereld, voor elk wat wils qua smaak en budget.

Den Haze is niet enkel uiterst populair om zijn zomers terras. Voor een plaatsje op het terras is reserveren dan wel ten zeerste aangewezen, in de winter zijn de tafels in de buurt van de open haard zeer gegeerd. In een interieur dat getuigt van gezelligheid en moderne goede smaak is het heerlijk toeven.
Een adresje om te ontdekken en steeds terug te komen!

Met de Duo Discover Voordeelvoucher kan u met 2 personen dineren voor de prijs van 1.
Wijnen en dranken niet inbegrepen. 

 

Voorwaarden

Wij aanvaarden 1 Voordeelvoucher per 2 personen.
De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig op maandagmiddag, donderdag, vrijdag en zondagavond.
Betalingsmogelijkheden: contante betaling.
Voor reservatie gelieve minimum 1 dag op voorhand het restaurant telefonisch te contacteren met de verplichte vermelding dat je boekt met de Duo Discover Voordeelvoucher. 

 

Voordeelvoucher

Aanbod:
 

De prijs van het Duo Discover Menu Terroir de Luxe voor 2 personen bedraagt 100 euro.
Wijnen en dranken zijn niet inbegrepen. Wij geven een kortingsbedrag van 50 euro.


- Menu Terroir de Luxe: 2 x Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert. 

- Dit prachtig aanbod is geldig op maandagmiddag, donderdag, vrijdag en zondagavond.

- Specialiteiten: Côte à los en haas (in het wildseizoen).
- Wij aanvaarden 1 Duo Discover Voordeelvoucher per 2 personen.
- Wij aanvaarden enkel contante betaling.


Enkel geldig mits telefonische reservatie op het nummer: 051/ 65 79 35 en vermelden dat u in het bezit bent van een Duo Discover Voordeelvoucher en deze meebrengen anders kan dit geweigerd worden.

Contact

Den Haze
Predikherenstraat 18
8750 Wingene
051/65 79 35
info@denhaze.be

Bezoek de website

Interessant voor u: 

Hotel Allo Allo Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

Deze Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor minstens 2 overnachtiHotel De Oesterhoeve Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen.Hotel De Viertorre Deal met 2 voor de prijs voor 1.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen.Hotel Saint Sauveur Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen mits h