Member jaarkaart leden of 1 dagkaart leden

.

 

Voor de Member jaarkaart leden :

Duo Discover is een exclusieve ontdekkers club, met een uitgebreid netwerk, waar u mits een geringe instapbijdrage van 121 € inclusief BTW op een eenvoudige aanvraag lid van kunt worden.
 

Uw voordeel ? Als lid van Duo Discover kunt u ongelimiteerd voordeelvouchers online op onze website bestellen aan een marketingkost van 6 € inclusief .BTW, die u de kans geven om een ruime selectie hotels, wellness centra's en/of restaurants te ontdekken met een fikse korting tot zelfs aan de helft van de prijs. *

Met één blik op de lijst met aangesloten hotels, wellnessen, restaurants, trendy bistro’s en B&B’s op onze website, kunt u voortaan zonder aarzelen reserveren in de zaak van uw keuze en geniet u keer op keer van een aanzienlijke korting en dit een jaarlang.

Duo Discover maakte voor u een selectie uit charmante hotels in kuststeden, kunststeden of groensteden in België waar u, dankzij onze vouchers, steeds verzekerd bent van een korting of van het ‘met zijn 2 aan de prijs van 1- principe. U maakt een keuze uit de lijst met hotels die kamers ter beschikking stellen voor de Duo Discover leden en in ruil voor een voordeelvoucher kunt u er overnachten met een kortingen tot zelfs aan de helft van de prijs.

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor uw restaurantbezoeken. Zo kunt u kosteloos bij een aangesloten gezellige restaurants in gans Vlaanderen aanschuiven voor het ontdekkingsmenu, met als enige voorwaarde dat u vergezeld wordt  van een betalende tafelgezel of u 'diner met zijn twee aan de prijs voor één. Met de Duo Discover jaarkaart op zak, gaan overal deuren voor u open, zelfs nu ook kunt u genieten van een ZEN moment in één van de geselecteerde wellness adresjes met een korting tot 50 %, maandelijks komen er restaurants, hotels en wellness centra's bij.

Wij zien het als een prioriteit om onze leden die op regelmatige basis gebruik maken van de diensten van hotels, wellnessen en restaurants, de kans te geven om nieuwe zaken te ontdekken tegen een uitzonderlijk voordeeltarief.

Registreer vandaag nog en geniet van een ruime ontdekkingskorting. Een jaar lang onbeperkt genieten en ontdekken!

(*) zie algemene voorwaarden


HOE WERKT HET ?

1.     Eenmaal u geregistreerd en lid bent, reserveert u telefonisch of per mail bij een aangesloten lid.

2.     U geeft aan dat u in het bezit bent van een Duo Discover voordeelvoucher.   

3.     U geniet met 2 aan de prijs van 1 van een heerlijk diner, overnachting of wellness moment. 

4.     Bij het afrekenen ruilt u de Duo Discover uitgeprinte voucher in en u ontvangt tot 50% korting.     

5.    U maakt de keuze van een hotel, restaurant of een wellness terug te vinden op de website.

6.    De leden bepalen de aanvaardingsperiode en de ontdekkingskorting, staat steeds duidelijk vermeld.

7.    Indien u begeleid wenst te worden voor u te registreren stuur ons dan een mailtje naar     

       info@duodiscover.be en helpen u steeds met de glimlach.

Treed binnen in de wereld van DUO DISCOVER en bespaar tot wel * 1000 € per jaar op uw uitstapjes, uiteten of wellness ontdekkingen !!!

 

Voor de Member 1 dagkaart leden :

Meestal bent u in het bezit gekomen van een Duo Discover geschenk zwartkaartje met een activatiecode van een handelaar waar u voor een bepaald bedrag spendeerde.

Na u te hebben kosteloos geregistreertd op de website van Duo Discover kunt u met de activatiecode een eenmalige keuze doen uit een restaurant of hotel of een wellness te ontdekken aan de voorwaarden vermeld op de website.

Na uw keuze gemaakt te hebben bel u eerst even naar het restaurant of het hotel of wellness om te reserveren en vermelden dat u wenst te komen met de Duo Discover voucher.

Door het invullen van uw activatiecode zal je per mail een Duo Discover voucher kunnen uitprinten alles staat vermeld op het Duo Discover zwartkaartje dat u heb verkregen van de handelaar.

Indien u na een positieve ontdekkingservaring en van de voordeelkorting te hebben genoten kunt u een Member jaarkaart kopen en een jaarlang genieten van alle voordelen hierboven beschreven.

Natuurlijk kunnen we u begeleiden voor uw registratie mits een mailtje te sturen naar info@duodiscover.be en helpen we u met de glimlach.