Missie :

.

Missie Duo Discover

Onze spirit is dat u straks met uw Duo Discover Club Jaarkaart of 1 dagkaart op zak op culinaire ontdekkingstocht kunt vertrekken. Telkens u laat verrassen in één van onze smakelijke restaurants én voor het eerst mag ervaren, of één van onze charmante hotels met veel plezier zal ontdekken.

 Met zijn 2 aan de prijs van 1 formule. 

Onze missie bestaat eruit zowel de wellness - restaurant en/of hotelgasten als ontdekkers van Duo Discover kennis laten maken met de geselecteerde restaurateurs, wellness uitbaters en hoteliers en tevens hun zaak te promoten, met als finale doelstelling, een nieuwe lonende relatie tussen elkaar te laten groeien.

Member JaarKaarthouders of 1 Dagkaart Member.

De variatie van sfeervolle geselecteerde restaurants en bijzondere ZEN wellness centra's en of charmante hotels, kan u zowel kiezen uit een trendy Bistro tot een sterrenrestaurant. We hebben een keuze uit restaurants met verschillende specialiteiten zoals de talrijke fijne Belgische keuken, de Mediterrane of Aziatische keuken de keuze ligt bij jouw wel meestal met een korting van 50% excl. dranken.

De geselecteerde charmante twee sterrenhotels tot de prestigieuze vijfsterrenhotels kan u kiezen, houd u meer van de zee, kies dan een kusthotel gelegen tussen de Panne en Knokke of ontdekken jullie liever een kunststad zoals Antwerpen, Brussel, Gent of Brugge kies dan een hotel in deze kunststeden, bent je een natuurliefhebber laat dan meer u keuze vallen op een hotel in groensteden zoals hotels gelegen in de Ardennen, Kluisbergen of Limburg we hebben voor ieder wat wils tot kortingen van 50 %.

 

DuoDiscover 

Word lid van het Duo Discover netwerk en geniet voortaan van ongelimiteerd exclusieve voordelen.

Op zakenreis of een romantisch weekendje in het vooruitzicht ? Verdubbel uw budget(afhankelijk van de actie die u kiest) voor het boeken van hotels, restaurants of wellness.

Met de vouchers die u door Duo Discover worden aangeboden, krijgt u toegang tot de meest exclusieve hotels, wellness en restaurants in België en dit tegen een uitzonderlijk voordeeltarief.

Ga op ontdekking en laat u verrassen door de gastvrijheid en de luxe van een ruime selectie zaken die met zorg voor u werden uitgekozen. Want alleen het beste is goed genoeg!

De vouchers die u als lid kunt aankopen zijn trouwens het ideale relatiegeschenk voor vrienden, familie en/of zakenpartners.

Gun uzelf een weekendje aan zee ...

Laat uw kinderen een onvergetelijke dag doorbrengen in Brugge met een gastronomisch diner als afsluiter ... Of schenk uw klanten een midweek in een pittoreske B&B in het Heuvelland ... terwijl u, dankzij uw lidmaatschap, een flinke som bespaart.

De mogelijkheden zijn onbeperkt ...

Word vandaag nog lid en krijg toegang tot de beste deals, aan de helft van de prijs of op zijn minst met een fikse korting.*

(*) de vouchers gelden enkel bij boekingen telkens voor 2 personen.