Vraag & antwoord

.

Voor hoeveel personen geldt één uitgeprinte Hotel voordeelvoucher van Duo Discover ?

Met één voucher krijgt u de aangegeven korting, zoals aangegeven op de website, bijv. korting op één  à twee overnachtingen voor twee personen, ontbijt is optioneel. Zo kunt u bijvoorbeeld ook met twee vouchers overnachten met 4 personen voor de helft van de prijs.*

Elk hotel of gastenverblijf biedt een eigen Duo Discover ontdekkingsvoordeel. De specifieke voordelen vindt u telkens terug bij de beschrijving van het hotel op de website van Duo Discover. Het gebruik van sauna, room service en minibar valt buiten de prijs, zoals ook vermeld staat op de voordeelvoucher.

(*) De voorwaarden voor deze actie vindt u terug op de website van Duo Discover.
De hotels die intekenen op deze actie verbinden zich aan de voorwaarden van Duo Discover.

 

 

Voor hoeveel personen geldt één Restaurant voordeelvoucher van Duo Discover ?

Met één voordeelvoucher krijgt u  meestal * 50 % korting op een ontdekkingsmenu voor twee personen, excl. dranken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij bepaalde geselecteerde restaurants met twee voordeelvouchers dineren met 4 personen voor de helft van de prijs.*

(*) De voorwaarden voor deze actie vindt u altijd terug op de website van Duo Discover. De horecazaken of andere aanbieders die intekenen op deze acties verbinden zich altijd aan de voorwaarden van Duo Discover. Dit gebeurt in overeenkomst tussen alle betrokkenen.
 

 

Wat is het grote voordeel aan de Duo Discover Member Jaarkaart of van een Voucher ID kaart ?

Met de Member Jaarkaart en enkel na de registratie krijgt u een Duo Discover Member een jaar lang toegang tot het Duo Discover platform en kunt u onbeperkt voordeelvouchers kiezen en uitprinten nadat de Member de aangegeven marketingkost van 6 € incl. Btw online heeft betaald. Daarna kan hij zijn voordeel voucher uitprinten.

Met de voordeelvoucher kan u als Jaarkaarthouder onbeperkt vrij kiezen uit het ruime aanbod aan wellness, restaurants, hotels of andere voordeelvouchers, die aangesloten zijn op het Duo Discover-netwerk. Meestal doen de Members voordelen tot * 50 % en zijn dan ook Discover Member.

Voor de Voucher ID kaarthouders: Na de registratie en de activatiecode te hebben ingevuld, kan de ID kaarthouder éénmalig een keuze maken uit het voordeelaanbod, terug te vinden op de website van Duo Discover. De marketingkost van 6 € is meestal vrijgesteld en betaald door diegene waarvan u de ID kaart heb verkregen.

Daarna kunt u een Duo Discover Member Jaarkaart via een verkooppunt of een Duo Discover accountmanager kopen voor 121 € incl. Btw en kan u dan ook een jaar lang onbeperkt voordeelvouchers kiezen van hotels, restaurants of andere aanbiedingen aan de aangeven voordeelprijzen mits de marketing van 6 €/ voordeelvoucher online over te maken.

 

 

Hoe gaat het concreet in zijn werk ?

Stel, u kiest op de website van Duo Discover een restaurant om gezellig met zijn tweetjes te dineren in restaurant X. Dankzij uw restaurant uitgeprinte voordeelvoucher zal u dit het voorrecht geven om bijvoorbeeld met twee personen te dineren voor de prijs van één, telkens exclusief de dranken, telkens u de marketing van 6 € per voordeelvoucher online hebt betaald. 

Het kan ook zijn dat u een Duo Discover ID kaart heb ontvangen van een bedrijf, KMO, of van een winkelier. Door uw deelname aan een bepaalde actie kwam u in het bezit van een Voucher ID kaart die u bijvoorbeeld het voorrecht zal geven eveneens met zijn tweeën te dineren en te betalen voor één. De marketingkost is meestal vrijgesteld voor de ID kaarthouder, de actievoerder betaalt meestal de marketingkost.
 
Een voorbeeld.
Persoon 1 bestelt het ontdekkingsmenu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert = 40 euro
Persoon 2 bestelt het ontdekkingsmenu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert = 40 euro
Totaal voor de twee ontdekkingsmenu’s                         80 €

De korting dankzij de Duo Discover voordeelvoucher - 40 €

De korting ontstaat doordat één van de twee personen kosteloos mag aanschuiven als discover voordeel bedoeld : dan betaalt u slechts 40 euro voor de twee ontdekkingsmenu’s.
Op de dranken die u bij het ontdekkingsmenu bestelt krijgt u geen korting.

Doordat u in het bezit bent van een Duo Discover Member jaarkaart kunt u binnen het jaar van uw lidmaatschap ongelimiteerd voordeelvouchers uitprinten mits enkel de marketingkost van 6 euro online te betalen daarna telkens uw voordeelvouchers terug verzilveren, kunt u bij het ontdekken van het volgende restaurantbezoek terug van hetzelfde kortingspercentage* genieten. *De voorwaarden verschillen per zaak. Deze vind u op www.duodiscover.be.
 
Anderzijds kunt u ook onbeperkt voordeelvouchers aanvragen voor hotelovernachtingen of andere aanbiedingen op dezelfde manier zoals verder wordt beschreven. Als u zou intekenen voor twee overnachtingen op rij in een tweepersoonskamer met ontbijt, dan betaalt u slechts de prijs van één nacht*, dankzij uw voordeelvoucher van slechts 6 euro (incl. btw). *De voorwaarden verschillen per zaak. Deze vind u op www.duodiscover.be.

Een voorbeeld.*

Formule tweepersoonskamer met ontbijt = 120 euro x 2 nachten = 240 €
                                                                                                       -  120 € dankzij voordeelvoucher

U betaalt slechts 120 €
 
Doordat u een jaar lang ongelimiteerd Duo Discover voordeelvouchers kan kiezen en de voordeelvouchers kan uitprinten mits telkens de marketingkost van 6 euro (incl. Btw) online te betalen kan u telkens zoveel u wenst de voordeelvouchers verzilveren, kunt u bij de volgende hotelboekingen of andere aanbiedingen terug hetzelfde kortingspercentage, zoals altijd vermeld op de Duo Discover website verkrijgen.
 

 

Wat zijn de voorwaarden voor het inruilen van een voucher ?

• Reserveer minstens twee dagen vooraf (of anders vermeld) bij een aangesloten hotel,  restaurant of een andere aanbieding, vermeld op de Duo Discover website.
• Geef bij uw reservatie aan dat u aangesloten bent bij Duo Discover.
• Bij het afrekenen geeft u de uitgeprinte voordeelvoucher af aan de hoteluitbater, restauranthouder of andere aanbieder.
• U krijgt meestal een korting tot 50 % op de prijs van uw kamer of op een ontdekkingsmenu voor twee personen, excl. drank. Of op een andere aanbieding. De Duo Discover ontdekkingsvoordelen komen meestal tot stand door met zijn tweeën op hotel aan de prijs voor één, of met zijn tweeën dineren maar slechts betalen voor één, of twee nachten op hotel voor de prijs van één, tenzij anders vermeld onder de voorwaarden op www.duodiscover.be

LEES ALTIJD AANDACHTIG DE VOORWAARDEN EN DE VOORDELEN STEEDS
AANGEGEVEN DOOR DE AANBIEDERS OP DE WEBSITE VAN DUO DISCOVER!!!

 

Als ik vandaag nog een Duo Discover Jaarkaart koopt,
kan ik die dan vanavond al gebruiken?

 

Nee. Om uw kaart te activeren, moet u inloggen op de website van Duo Discover. Daar kunt u de activatiecode gaan invoeren. U zal worden doorverwezen naar een pagina waar u online kan kiezen voor Duo Discover restaurant en/of  hotelvouchers of andere aanbiedingen. Eens de keuze is gevallen vraagt u een voordeelvoucher aan door de marketingkost van 6 € Incl. Btw per voordeelvoucher online over te maken. Daarna krijgt u automatisch uw gekozen voordeelvoucher op naam binnen per mail. Nu kunt u de voordeelvoucher zelf afdrukken. Elke voordeelvoucher heeft een activatiecode, waardoor misbruik door derden uitgesloten is en uw voordeelvouchers gevrijwaard worden van diefstal. Met de voordeelvoucher en zijn  code in bezit, kunt u nu vrij kiezen uit het ruime aanbod aan restaurants, hotels en/of andere aanbiedingen die aangesloten zijn op het Duo Discover-netwerk en kunt u reserveren, uitprinten, genieten en ontdekken.

 

Hoe weet ik welke (nieuwe) restaurants of hotels aangesloten zijn bij Duo Discover?

 

Zowel op de website als op de Facebook-pagina van Duo Discover, worden de nieuwe zaken in de kijker gezet. Verder krijgt u als Duo Discover Member-lid onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox, waar alle nieuwe restaurants, hotels of andere aanbiedingen worden kenbaar gemaakt.

 

Wat als ik 6 personen uit eten neem ?

 

Als u over drie voordeelvouchers beschikt en u deze bij één betaling wenst te gebruiken, neem dan vooraf even contact op met de aanbieder waar u wenst uw voordeelvouchers te verzilveren. Stuur een mailtje naar het gekozen restaurant, hotel of andere aanbieding en vraag wat de mogelijkheden zijn. Meestal zijn het ontdekking voordeelvouchers op Duo Discover formule die weergeeft met zijn tweeën aan de prijs van één. Daarom kan de aanbieder weigeren voor meerdere personen. Overleggen is de boodschap.

 

Ik heb een Duo Discover Member Jaarkaart gekregen van een familielid of vriend als verjaardagsgeschenk of via een bedrijf, KMO of winkelier tijdens een actie of als geschenk verkregen van mijn werkgever, of als verjaardagsgeschenk! Wanneer kan ik deze Duo Discover Member Jaarkaart gebruiken?

 

Een Jaarkaart die u niet zelf besteld heeft, dient u eerst te activeren door in te loggen op de website van Duo Discover. Daar kunt u de activatiecode gaan invoeren, die u samen met uw kaart heeft ontvangen.
U zal worden doorverwezen naar een pagina waar u online uw keuze kan maken voor een aanvraag van een Duo Discover restaurant, hotel voordeelvoucher en of andere aanbieding.

Eens u de 6 € marketingkost ( per voordeel voucher) online overgemaakt heeft , kunt u de voordeelvoucher van uw gekozen aanbod zelf afdrukken. Elke voordeelvoucher heeft een activatiecode, waardoor misbruik door derden uitgesloten is en uw voordeelvoucher gevrijwaard worden voor diefstal.

Met uw  Duo Discover voordeelvoucher code op mail, kunt u nu vrij  kiezen uit het ruime aanbod aan restaurants, hotels en/of andere gelegenheden, die aangesloten zijn op het Duo Discover-netwerk. Daarna uitprinten en genieten.

 

Kan ik mijn Duo Discover member Jaarkaart uitlenen aan derden ?

 

Uw Jaarkaart is persoonsgebonden en staat geregistreerd op uw naam. Daardoor is het niet mogelijk om uw jaarkaart uit te lenen, bij controle, en dit gebeurt toch, bent u verplicht om het lidmaatschap van €121  incl. Btw te betalen aan Duo Discover. 


Als Duo Discover  Member-lid kan u via de Duo Discover website of een distributeur Duo Discover jaarkaarten kopen aan 121 € incl. Btw per jaarkaart. Dit om aan iemand cadeau te doen, voor een verjaardag, als geschenk bij het kopen van een product, voor aan uw personeel cadeau te geven, als productondersteuning.
De Duo Discover jaarkaarten die slechts 121 € incl. Btw kosten kunnen al terug verdiend worden door één keer een hotel voordeelvoucher te gebruiken tijdens het Memberjaar.

Nadat de ontvanger zijn jaarkaart activatiecode en zijn persoonlijke registratie heeft gedaan op de website van Duo Discover, zal nu ook uw collega, klant, werknemer of kennis op zijn of haar beurt een jaar lang kunnen genieten van onbeperkt aantal voordeelvouchers door enkel de marketingkost van 6 € online over te maken en dit per voordeelvoucher. Daarna kunnen de voordeelvouchers uitgeprint worden en kan u nu genieten van een romantische restaurants in uw streek of is uw keuze gevallen op het ontdekken van een charmant hotel aan de Belgische kust of in een hotel gelegen in onze Belgische kunststeden of kiest u liever een hotel in de groensteden, Ardennen of de Kempen. Aan u de keuze: we hebben voor ieder wat wils!

Varia recreatie voordeelvouchers komen eraan in de nabije toekomst zoals pretparken, Wellness en veel meer.
 

 

 

Hoe vaak kan ik de Duo Discover Member Jaarkaart gebruiken ?

 

 

De Jaarkaart is het bewijs voor uw lidmaatschap. Met de Jaarkaart krijgt u een jaar lang toegang tot het Duo Discover platform en kunt u onbeperkt voordeelvouchers uitkiezen en uitprinten, mits enkel en alleen de marketingkost van 6 € ( of anders vermeld) per voordeelvoucher online over te maken.

 

 

Kan ik alles bestellen wat ik wens bij een aangesloten restaurant en afrekenen met een restaurant voordeelvoucher ?

 

Nee. De speciaal zaken die zich hebben aangesloten op het Duo Discover platform, bieden u de mogelijkheid om samen met uw partner te genieten van de aangeboden ontdekkingsmenu’s, tegen een voordeeltarief. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website pagina van aanbiedingen van de Duo Discover- aanbieder partners, waar voor elk aangesloten restaurant de specifieke voordelen worden toegelicht. Verder kunt u er een keuze maken uit de ontdekkingsmenu's die door de restaurateurs worden aangeboden. Zo leert u niet alleen nieuwe zaken kennen, tegen een voordeeltarief, maar kunt u ook nieuwe gerechten of specialiteiten leren ontdekken.

 

 

Waarom sluiten zoveel hotels en restaurants zich aan bij het Duo Discover netwerk ?

 

Het Duo Discover-platform wordt gedragen door dezelfde uitvinders die het succesvolle GastrOselekt-netwerk hebben uitgebouwd.                                                                                                                       Door de vele jaren heen hebben heel wat horecazaken talloze nieuwe klanten over de vloer gekregen, dankzij de wijd verspreide voordeelvouchers van GastrOselekt. Wat Duo Discover onderscheidt van GastOselekt, is het exclusieve online uitbreidingsaanbod van onder andere hotels in binnenland en binnenkort ook in buitenland, verder is het de ambitie van Duo Discover om zoveel als mogelijk recreatie voordeelvouchers aan te bieden, alsook verder het middenstandskanaal de kans te geven om aan te sluiten bij het Duo Discover Netwerkplatform om alle aangesloten Duo Discover Members nog meer geld te laten besparen op hun  jaarlijks uitgavenbudget.
Vanuit de optiek van de hoteluitbater, wellnessuitbaters en de restauranthouders :
Weinig hotels, wellness centra's of restaurants hebben een bezettingsgraad van 100 %.

Onze hoteluitbaters zien liever een kamer verhuurd tegen een kortingstarief, dan een bed dat onbezet blijft. Wat betreft onze restaurants, die werken met verse producten en wat niet geconsumeerd wordt, gaat verloren. De vaste kosten zijn sowieso al gemaakt. Dat houdt wel in dat het optimale rendement zelden wordt gehaald. De zaken die zich hebben aangesloten bij Duo Discover, krijgen hierdoor de kans om lege plaatsen op te vullen en op wat minder drukke momenten nieuwe klanten te verleiden met een 'goedkopere' kamer of een wellnessarrangement en ontdekkingsmenu.

Voor Member – leden van Duo Discover die liever genieten van een wellness of van een pretpark met het gehele gezin, of een avondje film, of een dagje shoppen... dit alles met de Duo Discover jaarkaart voordeelvouchers. Dit zal zich binnenkort manifesteren bij veel consumenten die daar het voordeel van gaan voelen tijdens tijden van crisis, dit kan het verschil maken.
 

 

 

 

Welke garantie zijn er dat de restaurateur of de hoteluitbater of andere aanbieders mijn voordeelvoucher gaan aanvaarden ?

 

Duo Discover heeft een contractuele overeenkomst met alle deelnemende restaurants, hotels of andere partners die opgenomen werden op onze website. Hierin wordt bevestigd dat onze partners de Duo Discover Member Jaarkaarthouders tot 50 % korting * geven op het vertoon van een uitgeprinte voordeelvoucher, ook geven ze hen aangegeven actiedagen. Daarnaast hebben wij een zeer toegewijd salesteam dat dagelijks in nauw contact staat met alle aanbieders en onze Duo Discover Member-leden.
(*) lees ook de algemene voorwaarden.

 

 

 

Hoe recent is de lijst met deelnemende restaurants, hotels of andere aanbieders?

 

Wij maken er een erezaak van om de informatie op onze website up-to-date te houden. Het is uiteraard niet uitgesloten dat een zaak plots ophoudt te bestaan, zonder dat wij hiervan op de hoogte werden gesteld. Mocht u een onvolkomenheid of onvolledigheid hebben ontdekt op onze website, stuur ons dan gerust een mailtje. Dan zetten wij dit info foutje zo snel mogelijk recht.

 

 

Waarom moet ik vooraf reserveren als ik gebruik wil maken
van mijn Duo Discover voordeelvouchers ?

 

Wij vragen u om het restaurant, hotel of andere aanbieders op enkele dagen op voorhand te reserveren alsook te verwittigen van uw bezoek, dit om u de beste service te kunnen garanderen en uw tafel of uw kamer voor u vrij te houden. Wanneer zou blijken dat het restaurant of het hotel op het door u gekozen ogenblik geen vrije tafels of onbezette kamers heeft, dan helpt de uitbater u graag verder om een ander tijdstip uit te kiezen. Dit geldt ook voor de andere aanbieders.

 

 

Ik ken een leuk restaurantje dat nog niet op de website staat.
Hoe kan ik deze tip doorgeven ?

 

 

Alle tips en suggesties zijn uiteraard van harte welkom. Stuur ons gewoon een mailtje en dan zoeken wij contact op met het door u aangeprezen restaurant, hotel of ander aanbieding. Van zodra de deal rond is, laten wij u weten wanneer u ook in die zaak kunt genieten van het voordeeltarief. Wij laten u daarna graag weten welke attentie of geschenk u van ons ontvangt.
 

 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen ?

 

Indien u bent verhuisd, of een ander telefoonnummer of e-mailadres wenst door te geven: nadat u bent ingelogd gaat u naar uw account en daar kan u heel snel uw gegevens aanpassen en updaten.

 

 

Kan ik Duo Discover ook telefonisch contacteren ?

 

Uit doelmatigheid en kostenbesparende overwegingen kiezen wij er bewust voor om de communicatie te beperken tot het internetverkeer. Maar via de contactpagina op de website komt u rechtstreeks in   contact met een van onze accountmanagers, distributeurs of verdeelpunten en of medewerkers die u graag verder wensen te helpen.
 

 

Mijn vraag staat niet op deze lijst. Wat nu ?

 

Deze lijst met veel gestelde vragen wordt op regelmatige basis aangevuld met vragen die ons bereiken. Heeft u een vraag, waarvan u het antwoord niet op deze pagina kon terugvinden, aarzel dan niet om uw vraag te stellen via het contactformulier op de website. Hier kunt u eveneens de namen doorgeven van gezellige restaurants of charmante hotels of andere aanbiedingen die volgens u deel zouden moeten uitmaken van het Duo Discover netwerk. Alvast bedankt.